ck

Üdvözöljük honlapunkon!

 

15 éves könyvelői tapasztalattal a hátunk mögött nyitottuk meg könyvelőirodánkat Budapest III. kerületében. Vállaljuk cége teljes könyvelését, bérszámfejtését, NAV képviseletét, TB ügyintézését, valamint közvetített szolgáltatások révén adó tanácsadói és könyvvizsgálói feladatok elvégzését.

A mostani rohanó világban kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink  igényeikhez alkalmazkodva a lehető legrugalmasabb szolgáltatás tudjuk nyújtani.  

Pomáz könyvelés

Ügyfeleink között akad olyan akivel szinte csak online tartjuk a kapcsolatot, de havonta elhozzuk a könyvelendő számlákat a  „háztól-házig könyvelés” szolgáltatásunk keretein belül. Van olyan akivel heti szinten személyes kapcsolatban állunk. Mobilitásunknak köszönhetően  igen nagy területen tudjuk vállalni a könyvelési szolgáltatásunkat. Cégünk irodája a Budapesten a 3. kerületben található,  székhelye Pomázon, gyakran végzünk könyvelést  Budapest-Budakalász-Szentendre vonalon is. Viszont elérhetőek vagyunk Pest megyei vállalkozások számára is. Távolság és az idő nem akadály számunkra. Fontos erényünknek tartjuk azt, hogy ügyfeleink személyünkben nem „csak egy könyvelőt” kapnak, ha nem pénzügyi tanácsadót is.  Tudjuk, hogy egy cég sikeres működéséhez biztos könyvelői háttér kell, melyben mi teljes értékű partnerei vagyunk ügyfeleinknek. Angol és német nyelven beszélünk, könyvelőirodánk a megfelelő felelősségbiztosítással rendelkezik.

Reméljük, hogy hamarosan Ön is partnerünk lesz!

Amennyiben kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tisztelettel üdvözli Önöket

Czabányi Annamária
Ügyvezető


Szolgáltatásaink


Kapcsolat


Határidők


Elérhetőségeink:

Iroda:
1039 Budapest, Pünkösdfürdő utca 52-54.
Self Store Plaza III.em.

Telefon: +36-20-347-9330; +36-20-494-4162

Email:

Az oldalt készítette:


© 2019 P-H Bróker Bt. Minden jog fentartva

P-H Bróker Bt. Minden jog fenntartva

Impresszum